Make-Up, Wimpers & Spraytan

Make-Up, Wimpers & Spraytan

Wens je er goed uit te zien voor een speciale gelegenheid zoals een huwelijksfeest of communie?

Dan kan je bij Dué Face & Body ook terecht voor een uitgebreide make up behandeling. Samen zorgen we ervoor dat je straalt als nooit tevoren en de ster van het feest wordt!

Prijslijst

Spraytan

Een spraytan is een oplossing waar je huid en ook jij vrolijk van wordt. In de spraytan zit het onschadelijke middel DHA. De lotion en je huidcellen reageren en binnen enkele uren wordt je huid dan bruin. De eindkleur hangt af van de pigment in je huid, maar het werkt ook voor mensen met een heel lichte huid.


Wat moet ik doen voor de behandeling?
Een droge huid absorbeert de tanning vloeistof te snel, wat zorgt voor oneffenheden in de spraytan. Zorg tot 24 uur voor de spraytan voor een goed gehydrateerde huid.


Wat moet ik doen na de behandeling?
Even wachten met douchen of een bad nemen. Minimaal 6 tot 8 uur na de behandeling mag je weer douchen met milde douche gel.

Hoe lang blijft de spraytan?
Gemiddeld vervaagt de spraytan na 5 tot 7 dagen door de natuurlijke afschilfering van de huid. Door de huid goed voor te bereiden en tussendoor te blijven verzorgen, maak je optimaal gebruik van de duur van de spraytan. Een goede bodylotion is hier zeker aangeraden.

Kan je zwemmen of sporten met de spraytan?
Dit kan perfect, maar je vermijdt de eerste 6 tot 8 uur na de spraytanning best contact met water of zweet.

Kan je zonnen met spraytan?
Dat mag zeker. Je wordt ook gewoon bruin van de zon met een Spraytanning op. Bescherming tegen de zon met zonnecrème blijft wel de boodschap!

Huidtherapeute & Lasercenter
Oostnieuwkerksesteenweg 47
8800 Roeselare
info@due-face-body.be
+32 477 87 38 13
Openingsuren:

Maandag : 09u00 tot 18u00
Dinsdag : 09u00 tot 18u00
Woensdag : 09u30 tot 18u00
Donderdag : 09u00 tot 20u00
Vrijdag : 09u30 tot 18u00
Zaterdag : 09u00 tot 16u30
Zondag : Gesloten