Laserontharing

Laserontharing

De juiste keuze met een blijvend resultaat. Wens je komaf te maken met ongewenste haartjes? Wil je zorgeloos in bikini kunnen rondlopen? Wil je op ieder moment gaan zwemmen zonder te moeten stil staan dat er niet werd geëpileerd? Opteer dan voor laserontharing! Het is makkelijk en veilig.

 

Is de behandeling pijnlijk?

We werken met een gekoelde kop waardoor de huid goed beschermt wordt en de behandeling niet pijnlijk aanvoelt.

Is de laser veilig?

Ja, de laser is veilig. De instellingen zijn nauwkeurig ingesteld zodat we op de precieze diepte kunnen werken zonder schade te berokkenen aan de huid. Tijdens de behandeling gaan we extra koelen door middel van de gekoelde kop. Het toestel is ook FDA goedgekeurd.

Werkt het toestel bij iedereen?

In principe kan iedereen behandeld worden. Al merken we wel dat de laser slecht reageert op grijze en witte haren door het ontbreken van pigment. Ook op rood haar zijn de slaagkansen iets minder daar de laser sterk weerkaatst op rood pigment.

Hoeveel beurten zijn er nodig?

Het aantal beurten is sterk afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft te maken met de haargroeicyclus. Toch merken we dat de meeste mensen na 8-10 beurten haarvrij zijn.

Is het definitief weg?

Definitieve ontharing is eigenlijk een verkeerde benaming. Eigenlijk moeten we spreken over langdurige ontharing. In ons lichaam zijn er heel veel haarfollikels aanwezig. Enkel actieve haren kunnen uitgeschakeld worden. Wat niet zichtbaar is kan ook niet worden verwijderd. De mogelijkheid bestaat dat er een onderhoudsbehandeling moet ingepland worden tot alle haartjes verdwenen zijn.

Wat te doen tussen de behandelingen?

Tussen de behandelingen door mag er enkel geschoren worden. Er mag niet geëpileerd of gewaxt worden. Ook moet zon, zonnebank en bruinen zonder zon absoluut vermeden worden. Zowel voor als na de behandeling.

Mogen we na de behandeling producten aanbrengen?

Wij brengen na de behandeling telkens flamigel aan om de huid te verzachten. Dit mag thuis herhaald worden indien nodig.

Prijslijst

Huidtherapeute & Lasercenter
Oostnieuwkerksesteenweg 47
8800 Roeselare
info@due-face-body.be
+32 477 87 38 13
Openingsuren:

Maandag : 09u00 tot 18u00
Dinsdag : 09u00 tot 18u00
Woensdag : 09u30 tot 18u00
Donderdag : 09u00 tot 20u00
Vrijdag : 09u30 tot 18u00
Zaterdag : 09u00 tot 16u30
Zondag : Gesloten