Huidverbetering

Huidverbetering

Onze huid beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Wanneer onze huidbarrière uit balans is, kan zich dat uiten in verschillende problemen zoals acné, eczeem, droge huid, pigmentplekken,…Dué Face & Body biedt hiervoor verschillende behandelingen aan.

Acné of een vette huid kan verschillende oorzaken hebben. Dit kan hormonaal zijn. Denk maar aan de puistjes tijdens de puberteit of die periode van de maand. Maar een vette huid kan ook het gevolg zijn van verkeerde cosmetica, voeding, medicatie,…

Er kunnen ook littekens optreden wanneer u acné niet goed gaat verzorgen of er gaat aan krabben. We bieden hiervoor verschillende behandelingen aan:

Zurenpeeling Juliette Armand € 85
(wordt vooral ingezet bij actieve acné)

Microneedling Juliette Armand € 95
(wordt vooral ingezet bij littekens na acné)

Apocalypsis medium peel Juliette Armand (1 behandeling) € 150

Zuurstofbehandeling € 135

Ozon behandeling € 135

 

Eczeem is een huidaandoening waarbij de huid ontstoken raakt. Hierdoor ontstaan er rode, schilferige vlekken en kan dit gepaard gaan met jeuk.

Psoriasis is een huidziekte waarbij de huidcellen te snel gaan vernieuwen. De dode huidcellen stapelen zich op en geven een schilferig resultaat op onze huid.

Ozonbehandeling € 70

 

Een droge huid is het gevolg van een verstoorde huidbarrière. Dit kan komen door airco, verwarming, verkeerde cosmetica, genetisch bepaald,…

Microneedling € 130
Ozon/thermophorese € 135
Microdermabrasie € 95

 

Pigmentvlekken kunnen de oorzaak zijn door teveel blootstelling aan de zon. Maar ook medicatie, huidveroudering, anti-conceptiemiddelen, zwangerschap,… kunnen een oorzaak zijn.

Zurenpeeling + microneedling Juliette Armand (Meest geboekte behandeling) € 130

Apocalypsis medium peel Juliette Armand (2 behandelingen + productenpakket) € 420

Microdermabrasie € 95

Cleanse & go 45’ €65
Deze korte behandeling is een ware dieptereiniging voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd. Ideaal als eerste kennismaking met huidverzorging. (Let op, deze behandeling bevat geen massage) 

Start up facial 60’ €80
Na een dieptereiniging vestigen we onze aandacht op het optimaliseren van de huid. Het persoonlijk huidprobleem wordt een eerste keer behandeld met actieve werkstoffen. Deze behandeling wordt aangepast aan de noden van de huid. 

Classic therapy 75’ €90
Hier gaan we nog een stap verder. Op maat van de klant wordt een huidprogramma opgesteld, rekening houdend met ieders budget en tijd. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast op uw huidconditie en er wordt extra aandacht besteed aan de oogcontour.

Relax therapy 95’ €105
Bij een Relax therapy krijgt u een extra ontspanningsritueel waarbij u kan kiezen voor:

Hydra hand or feet therapy: professional cosmetische behandeling die hydrateert, voedt en de huid van de handen of voeten beschermt tegen irritatie.

Smoothing back therapy: welkomstritueel met peeling van de rug waarin ontspanning centraal staat.

Ozon hair & scalp therapy: geniet van een complete haar- en hoofdhuidbehandeling met focus op zuivering van de hoofdhuid, relaxatie en glans van het haar. 

Wanneer u voor de eerste keer een behandeling boekt, boekt u best altijd een huidanalyse bij. Dit is volledig gratis bij het boeken van een behandeling, maar geeft ons een beter beeld van uw huid. Op die manier kunnen we de behandeling volledig aanpassen aan uw noden en wensen.

 

Huidtherapeute & Lasercenter
Oostnieuwkerksesteenweg 47
8800 Roeselare
info@due-face-body.be
+32 477 87 38 13
Openingsuren:

Maandag : 09u00 tot 18u00
Dinsdag : 09u00 tot 18u00
Woensdag : 09u30 tot 18u00
Donderdag : 09u00 tot 20u00
Vrijdag : 09u30 tot 18u00
Zaterdag : 09u00 tot 16u30
Zondag : Gesloten