Huidverbetering

Huidverbetering

Alles Start met ...

Onze huid beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Wanneer onze huidbarrière uit balans is, kan zich dat uiten in verschillende problemen zoals acné, eczeem, droge huid, pigmentplekken,…Dué Face & Body biedt hiervoor verschillende behandelingen aan.

Juliette Armand Behandelingen

Acné of een vette huid kan verschillende oorzaken hebben. Dit kan hormonaal zijn. Denk maar aan de puistjes tijdens de puberteit of die periode van de maand. Maar een vette huid kan ook het gevolg zijn van verkeerde cosmetica, voeding, medicatie,… Er kunnen ook littekens optreden wanneer u acné niet goed gaat verzorgen of er gaat aan krabben. We bieden hiervoor verschillende behandelingen aan:

Eczeem is een huidaandoening waarbij de huid ontstoken raakt. Hierdoor ontstaan er rode, schilferige vlekken en kan dit gepaard gaan met jeuk. Psoriasis is een huidziekte waarbij de huidcellen te snel gaan vernieuwen. De dode huidcellen stapelen zich op en geven een schilferig resultaat op onze huid.

Een droge huid is het gevolg van een verstoorde huidbarrière. Dit kan komen door airco, verwarming, verkeerde cosmetica, genetisch bepaald,…

Pigmentvlekken kunnen de oorzaak zijn door teveel blootstelling aan de zon. Maar ook medicatie, huidveroudering, anti-conceptiemiddelen, zwangerschap,… kunnen een oorzaak zijn.

Care Behandelingen

Huidtherapeute & Lasercenter
Oostnieuwkerksesteenweg 47
8800 Roeselare
info@due-face-body.be
+32 477 87 38 13
Openingsuren:

Maandag : 09u00 tot 18u00
Dinsdag : 09u00 tot 18u00
Woensdag : 09u30 tot 18u00
Donderdag : 09u00 tot 20u00
Vrijdag : 09u30 tot 18u00
Zaterdag : 09u00 tot 16u30
Zondag : Gesloten